Érezted már valaha, hogy keresztülnéznek rajtad?
 
HomeCalendarGalleryGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share
 

 Szabályok!

Go down 
SzerzőÜzenet
Natalie
Admin
Admin
Natalie

Hozzászólások száma : 91
Join date : 2011. Jan. 15.

Szabályok!  Empty
TémanyitásTárgy: Szabályok!    Szabályok!  Icon_minitime1Hétf. Jan. 17 2011, 20:19

Mindenképp olvassátok el játék előtt!!!!!


A hozzászólást Adminisztrátor összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Május 02 2011, 22:01-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://szerepjatek-szellem.hungarianforum.net
Natalie
Admin
Admin
Natalie

Hozzászólások száma : 91
Join date : 2011. Jan. 15.

Szabályok!  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szabályok!    Szabályok!  Icon_minitime1Hétf. Jan. 17 2011, 20:20

1. Alkalmazkodjunk a játék világához!

2. Tilos mások hovatartozását, vallási nézeteit sértegetni!

3. Az oldalra nem való postokat kérem PM-ben elintézni!

4. A posztok legyenek minimum 255 karakteresek. A rövid válaszok unalmassá színvonaltalanná teszik a játékot. A rendszer figyelmeztetni fog, ha keveset írsz!

5. Ne indítsatok hatalmas, szuperhős karakterekkel.

6. A lehető legkevesebbet káromkodjatok, de MINDEN esetben csak cenzúrázva lehet káromkodni! Így pl.: Q*va, p*csa,f@sz stb...

7. Nem szeretnénk látni, hogy a csevegőben obszcén szavakkal bántalmazzátok társaitokat!

8. Ha a userek között konfliktus alakult ki, kérjük, ne a csevegőben vitassák meg gondjaikat, valamint a játékban ne adjanak ennek valós okokat. Ha játszunk, a kapcsolat olyan legyen, mint 2 játékos karakter(JK) között!

9. Előtörténet írás kötelező!

10. Csak elfogadott előtörténettel lehet belekezdeni a játékba!

11. A szobák lakóit az arra illetékes (adminisztrator) kisorsolják!

12. Fontos, hogy mindenki a karaktere személyiségével megegyezően viselkedjen a játékban!

13. A játékosok nem nyithatnak se fórumot, se alfórumot! Csak a hozzászólásokkal játszhatnak. Ha megfelelő indokkal valaki szükségesnek látja valamilyen fórum nyitását azt az Adminisztatorral kell megbeszélnie!

14. Smile-ik használata csak a 'Csevegőben', a 'Hírek és Kérdések' topikban és Privát üzenetben megengedett. A Játéktéren, Előtörténetekben és a Naplóban nem használhatóak!

15. Az avatar képeiteket ne saját magatokról hanem az elképzelt, megalkotott karakterről töltsétek fel!A képen fiatal, 16-17-18 éves-nek látszó személyek szerepeljenek, ne pedig 30 éves emberkék! Fontos, hogy a kép ne erotikus jellegű legyen. Ha pedig avatart szeretnétek váltani, kérjetek engedélyt az Adminisztrátortól!

16. Ha E/1-ben írod az előtörténetedet akkor így kell írnod a továbbikban is! Ha E/3-ban azaz külső szemlélőként akkor természetesen így kell folytatnod a játékot!

17. A könyvben lévő szereplőket nem keverheted bele a játékba!

18. A játék során ha egyszerre többen tartózkodtok egy helyszínen és egymással játszotok vegyetek fel egy bizonyos sorrendet. Pl. először James, azután Sara majd Emil ír. És ez így kell menjen amíg valaki nem csatlakozik, vagy el nem megy! (sorrend: James, Sara, Emil...)

19. Fontos, hogy ne írjatok túl sokáig. Valószínűleg senki sem szeretne 30 percet várni egyetlen postra!

20. Számjegyeket nem tartalmazhat a karakter neve (regisztrációs név)!Például: Zoli43, jack01, 01sandra

21. 18-as/ felnőtt tartalmú irományok nem kerülhetnek az oldalra! Tilos felnőtt tartalmakat rakni/írni az oldalra! Ha mégis ehhez hasonló dolgokat szeretnétek, azt PM-ben elintézhetitek. A játéktérre a postotokba beírjátok, hogy PM-ben folytatjátok, és amikor úgy gondoljátok, hogy a játéktérre is felkerülhet a hozzászólás, ott folytatjátok, ahonnan eltűntetek privátba!

22. TILOS az előtörténetet utólag módosítani, hacsak nem az adminisztártor kér erre!

23. Ha valaki elolvassa mások postjait, de a szereplője a játék során nem tudta meg azokat az információkat, aminek a karakter gazdája tulajdonában van, akkor ezt tartsa észben a játék során, és ne írjon olyan dolgokról, amiről ő nem tudhat elvileg! A vámpírok sem tudhatnak mindenről, nem hogy a jelöltek!

24. A kötelező karakterszámot (255 karakter) tilos kivonalazással, kipontozással vagy egyéb csalási módszerrel kitölteni!

25. A szabályzati pontok megsértéséért és a tömeges helyesírási hibákért megfelelő szintű moderátori figyelmeztetés jár!

26. Helyszínváltáskor a megfelelő kritériumokat kötelező betartani! //Hely neve//

27. Inaktív karakterre (azaz a helyszínen nem tartózkodó karakterre) nem írhattok rá semmi eseményt! Mint például konfliktusokkor: miután elment a karakter nem írhatod még oda, hogy még ezt és azt mondtad és tetted. Mert az nem megtörténtnek van nyilvánítva ilyenkor, hisz a karakter nem tartózkodik a helyszínen!

28. Egy személynek természetesen lehet több karaktere is, de kérünk mindenkit, hogy tartózkodjon attól, hogy önmagával játszik. Példának okáért senki se hozzon létre magának egy fiú és egy lány karaktert, azért, hogy önmagát szórakoztassa!

29. Ha valaki megfelelő engedély nélkül képességeire vagy ahhoz közel álló dolgokra célozgat, vagy konkrétan azokról ír, 50%-os figyelmeztetésben részesül.

30. Lehet embereket megszállni, de le kell írni, hogy milyen nehezen! Mert azért csak kevés embernek adatik meg olyan dolog, hogy szellemeket lásson! Max. a játék során egy karakter 10-15x szállhat meg embert, de az is csak ritkán!

31. TILOS reklámokat terjeszteni az oldalon!

32. A karakterek száma korlátozott! IP cím alapján szűrt! Mindenkinek összesen 4 karaktere lehet! Többet csupán annak fogadunk el, aki mindaddig is mind a 4 karakterével tisztességesen játszott!


+1. Kérjük, hogy a moderátoroknak és az adminisztrátoroknak a nekik kijáró tiszteletet adjátok meg. Sosem szólunk olyan dolgokért amikért nem szükséges. Köszönjük! (Tiszteletlenségért akár 24 órás bannt is kaphattok)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://szerepjatek-szellem.hungarianforum.net
 
Szabályok!
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Általános tudnivalók :: Szabályok-
Ugrás: